Събития

Събития

Събития

Събития

Светът на Коледа е тази година в Сердика Център

Концерти

Каним те в три поредни съботи от 18:30 часа, на концерти на трима от най-обичаните български изпълнители.

Къде точно в Сердика Център ще се проведат е тайна, затова се оглеждай и ослушвай внимателно за тях!

        

Как да получиш Коледен Паспорт?


Отиди на гише „Паспортен контрол“ на гара „Сердика център“ на ниво +1 и вземи безплатно своя паспорт.

Как да получиш печати?

На всяка от осемте гари, през които минава нашият Коледен Експрес, ще намериш по един печат. Печат получаваш и за всяка касова бележкаили сбор от касови бележки за покупки от минимум 50 лв.

Периодът на кампанията е 02-22.12.2019

Как да превърнеш печатите в награди?

Донеси своя паспорт на гише „Паспортен контрол“ на гара „Сердика Център“, ниво +1. Срещу четири печата ще получишгарантиран подарък - стъклена коледна топка за елха.

Срещу девет печата ще спечелиш право на участие в томболата за голямата ни награда. Всеки следващи девет печата са нова възможност, с която да увеличиш шансовете си за успех.

Как да участваш в томболата?

Представи 9 различни печата на някого от специалния ни коледен екип, той ще запише данните ти, а ти вече ще си в играта за голямата награда. Екипа ще можеш да намериш на гара „Сердика Център“ на ниво +1.

Каква е голямата награда?

Тя е седемдневен круиз за двама в Средиземно море от 31.05 до 07.06.2020 г. Пътешествието започва от Генуа и минава през Неапол, Месина, Валета, Барселона и Марсилия. Круизът ще се проведе на борда на MSC Grandiosa - най-новия и най-големия европейски круизен кораб. Побира над 6 000 души, за които осигурява всевъзможни забавления - вътрешен и външен басейн, джакузита, модерен СПА център, множество барове, 5 специализирани ресторанта, зали за спортни и видеоигри, вечерни шоута, Цирк дьо Солей на борда и много други. Наградата е осигурена от нашия партньор Usit Colours, който спечели наградата Туристическа агенция на годината.


    
                                                                                                                                                                                          

Събития

Срещи с Дядо Коледа

Всеки уикенд от 07.12 до 22.12 между 12:00 до 20:00 ч. всяко дете ще може да се срещне с белобрадия старец. Почивки на Дядо Коледа: 14:00 - 14:20 ч., 16:20 - 16:40 ч. и 18:40 - 19:00 ч.

Семеен фото портрет

На всеки, който се срещне с Дядо Коледа, ще направим и снимка за спомен. Тя може да се вземе на място, до 30 мин. след като е направена или от гара „Сердика Център“ на ниво +1.

Щанд за опаковане на подаръци

След като си купил подаръци за всички, ние ще ги опаковаме безплатно за теб в уникална подаръчна хартия, която няма да намериш никъде другаде. Ела на гара „Сердика Център“ на ниво +1, покажи ни касовите си бележки, а ние ще се погрижим за останалото.В момента

Giveaway Alert !

Giveaway Alert !

Започваме месеца с #игра ...

Вълшебната гора на артистите

Вълшебната гора на артистите

През декември Сердика Център се превръща във вълшебна гора с арт инсталация от елхи, игра с много подаръци и коледни услуги в удобство на посетителите.

Предстоящи

Очаквайте скоро
"