Събития
Събития

Промяна.

Живеем в град и времена, в които е все по-важно да изглеждаме добре. И все повече се доверяваме на социалните мрежи и лайковете, че щастието на моделите, които виждаме там, се крие само в дрехите им, във фигурата им или в логото на бранда. Така, увлечени в мисли за съвършения външния вид, забравяме най-важното - за да изглеждаш добре, трябва да си здрав и да се чувстваш добре. Да живееш на място, което като перфектен аксесоар допълва външния ти вид и вътрешния ти мир. И докато вече повече от десет години ние от Сердика Център се грижим за това хората в София да изглеждат добре и да крачат по улиците ѝ със самочувствие, дълго време не осъзнавахме, че тази привилегия идва със съответната отговорност към средата, която обитаваме. Затова - време е за промяна.

Ние сме Сердика Център – търговски център, поместен в сърцето на столицата, която обичаме. И, въпреки че ще се променим, обещаваме да останем верни на себе си и любовта ни към модата. Но защо покрай това да не направим София по-красив, уютен и здравословен град за живеене на живота? В място, в което парфюмите на жените по улицата не изчезват в миризмата на изгорели газове от автомобилите. В място, в което да тичаш за здраве с новия си спортен екип наистина е здравословно занимание. В място, в което децата да виждат природа около себе си, а не само на екраните на телефоните си, за да се научат да познават, обичат и пазят заобикалящото ги. За да пораснат много по-отговорни и добри възрастни от нас.

Заради това Сердика Център започва серия от инициативи, които ще се фокусират върху околната среда, начина на живот и опазването на града ни такъв, какъвто го обичаме.
Разбира се, ние също ще се променяме с малки крачки, за да вървим в ритъм с посланията, които отправяме. И макар да знаем, че сами няма да успеем да променим целия град към по-добро, знаем, че няма да сме сами в промяната.

В момента

SPOT Bulgaria.

SPOT Bulgaria.

В центъра на всеки шопинг!

Предстоящи

Очаквайте скоро
"