Събития

Събития

Събития

Събития

Сердика Център и Капачки за бъдеще

Чувал си за тях и сигурно знаеш за какво служат - за спасяване на животи.

Заедно можем да постигнем много, а това е само началото. Събирай капачки и ги предавай в официалния постоянен пункт на "Капачки за бъдеще"на ниво -1 в Сердика Център.

Как можеш да помогнеш?

- Постави своите капачки в специалните контейнери.
- Следи профилите на „Капачки за бъдеще“ и Сердика Център в социалните мрежи.

Фондация „Капачки за бъдеще“ и Сердика Център обединяват усилия и в тазгодишната голяма кампания за събиране на капачки. Близо един тон капачки или 894 кг. предадоха от търговския център в подкрепа на каузата на инициативата – закупуване на първата специализирана детска неонатална линейка, която вече е факт. Капачките бяха събрани, благодарение на всички посетители, както и на служителите от магазините, обектите за хранене и офисите, които се помещават в столичния мол.

Партньорството с „Капачки за бъдеще“ е част от политиката за корпоративна социална отговорност на Сердика Център - да бъде в подкрепа на местните общности, както и да постига най-високи стандарти за устойчивост. Търговският център подкрепя каузи и организации с различни фокуси и сфери на действие – обществено здраве, спорт, образование, устойчивост, природа, био-разнообразие и други. 

Всички събрани средства от него се използват за целите на фондацията. Пунктът работи на самообслужване, затова разчитаме на коректната употреба на съоръжението от страна на клиенти и посетители. В момента

Коледа в Сердика Център

Коледа в Сердика Център

И тази година Сердика Център е твоето място за коледен шопинг, пълно с подаръци, празнично настроение и изненади за малки и големи!   

Предстоящи

Mish Mash Коледен Маркет

Mish Mash Коледен Маркет

Имаме удоволствието да ви поканим на Коледен маркет на 8-ми, 9-ти и 10-ти декември!