Събития

Събития

Събития

Събития

Сердика Център и Капачки за бъдеще

Чувал си за тях и сигурно знаеш за какво служат - за спасяване на животи.

Заедно можем да постигнем много, а това е само началото. Събирай капачки и ги предавай в официалния постоянен пункт на "Капачки за бъдеще"на ниво -1 в Сердика Център.

Как можеш да помогнеш?

- Постави своите капачки в специалните контейнери.
- Следи профилите на „Капачки за бъдеще“ и Сердика Център в социалните мрежи.

Фондация „Капачки за бъдеще“ и Сердика Център обединяват усилия и в тазгодишната голяма кампания за събиране на капачки. Близо един тон капачки или 894 кг. предадоха от търговския център в подкрепа на каузата на инициативата – закупуване на първата специализирана детска неонатална линейка, която вече е факт. Капачките бяха събрани, благодарение на всички посетители, както и на служителите от магазините, обектите за хранене и офисите, които се помещават в столичния мол.

Партньорството с „Капачки за бъдеще“ е част от политиката за корпоративна социална отговорност на Сердика Център - да бъде в подкрепа на местните общности, както и да постига най-високи стандарти за устойчивост. Търговският център подкрепя каузи и организации с различни фокуси и сфери на действие – обществено здраве, спорт, образование, устойчивост, природа, био-разнообразие и други. 

Всички събрани средства от него се използват за целите на фондацията. Пунктът работи на самообслужване, затова разчитаме на коректната употреба на съоръжението от страна на клиенти и посетители. В момента

Giveaway Alert !

Giveaway Alert !

Започваме месеца с #игра ...

Вълшебната гора на артистите

Вълшебната гора на артистите

През декември Сердика Център се превръща във вълшебна гора с арт инсталация от елхи, игра с много подаръци и коледни услуги в удобство на посетителите.

Предстоящи

Очаквайте скоро
"