Събития
Събития

На PAZAR в Сердика Център

Той e разположен на ниво 0 /до бюро Информация/ и през следващите месеци ще ти представя различни продуктови линии на български автори и производители. Имената са доказани и интересни, но трудно могат да бъдат открити на друга физическа локация за дълъг период от време.

С новия проект PAZAR Сердика Център има за цел, както винаги да предложи новаторска концепция и ексклузивни продукти на посетителите си, като същевременно да даде възможност на българските творци да популяризират дейността и произведенията си.  

През Ноември в PAZAR ще можете да откриете един от любимите брандове на градските момичета – KNAPP. Те ще направят своето ексклузивно юбилейно представяне в рамките на 2 седмици в концептуалния магазин на Сердика Център. Съсредоточени са в made-to-measure концепцията, което им дава възможност да поддържат качество и специално отношение. На фокус са детайлите, разпознаваемия характер, който са изградили, и предизвикателствата, които сами си поставят и преминават успешно сезон след сезон.

Проект PAZAR, има за цел да подкрепи родните бизнеси и да даде възможност на българските творци да популяризират дейността и произведенията си, като им предостави пространство, в което да изложат своите продукти.

Очакват ни още много и все приятни изненади и през следващите месеци - на PAZAR в Сердика Център! Последвайте ни във Facebook и Instagram, за да научавате първи новините от нашия нов магазин.

В момента

Фитнес на открито с Next Level!

Фитнес на открито с Next Level!

Заповядай на фитнес на открито с Next Level- заповядайте в спортен контейнер на открития паркинг на покрива на търговски център Сердика Център (ниво +3).

Предстоящи

Очаквайте скоро
"