Събития

Отново отворени. Отново свободни.

Сердика Център отвори с намаления до -70% през февруари.

Каним те на #safeshopping в нашите магазини за мода, обувки и аксесоари, красота, стоки за дома, техника, спорт, подаръци. Взели сме всички мерки за безопасно и спокойно пазаруване, а до 21 февруари можеш да участваш и в игра с големи награди. 

Пазарувай от 3 до 21 февруари от магазините в Сердика Център на минимална стойност от 40.00 лв, представи касова бележка или сбор от касови бележки за покупките си на представител на Бюро Информация (ниво 0) в мола и се регистрирай за участие в нашата игра. Петима от регистрираните участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще спечелят ваучери за пазаруване в Сердика Център, равни на стойността, която са регистрирали при участието, но не по висока от 500 лв./човек.

Стойността на ваучерът-награда е равна на стойността на регистрираните касови бележки, която стойност следва да е кратна на 10, като минималния размер на ваучера може да бъде 40 лв., а максималният 500 лв.

Време е да си припомним силата на шопинг терапията - с намаления до -70%, в Сердика Център.

Разгледай промоциите* тук и ела на място, за да се възползваш от тях!

* Сердика Център не носи отговорност за промени в търговските предложения на магазините, обявени на уеб страницата и в социалните мрежи на центъра.

Печеливши от лотарията са: 
1. И. Илиева
2. Д. Николов
3. Д. Гърнева
4. А. Станева
5. Ц. Цанков 

Официални правила

В момента

Отворени магазини

Отворени магазини

Вижте пълния списък с работещите обекти на територията на Сердика Център

Предстоящи

Очаквайте скоро
"