Събития

Събития

Към Facebook събитието

Тайните градини на Сердика Център !

Цветно изложение, на което ще ти представим голямо разнообразие от малко познати и редки видове цветя, кактуси, сукуленти. Ще ти разкрием тайните на бонсай и скандинавския мъх, на микро растенията. Ще те запознаем с лечебната и мистична сила на билките и подправките.

В събитието „Тайните градини“ на Сердика Център ще се включат различни градински центрове и разсадници, които ще покажат своите интересни растения. На изложението ще открием още представители на интериорна и екстериорна растителност като модулни градини, скандинавски мъх и сукуленти; концептуални български брандове за аксесоари, продуктови дизайнери и много други. Сред участниците в „Тайните градини“ са цветарски магазин „Обича ме, не ме обича“, 3D Garden, Mini garden, Cactus-online.net, Fine arc studio, Цветята! “Домашни истории” и Цветята! “Вълшебните тераси”, Artemisia - цветни съвети за по-зелен живот и други.

Събитието се организира съвместно с Cactus Lab - продукти и преживявания с растения, които правят живота на градския човек по-здравословен, зелен и красив.

А ето и какво ще представят участниците на изложението: 

1."Цветята! Дошмашни истории" - Растения със смисъл и идея - бонзаи (традицията във всеки дом да има дърво в достъпна форма за градски условия) и пречистващи въздуха и хармонизиращи средата растения.

2."Цветята! Вълшебните тераси" - Разнообразие от едногодишни и многогодишни растения, които могат да превърнат всяка тераса във вълшебно кътче, изпълнено с хармония, цветове и аромати

3. "ЗД ГАРДЕН" - "Зелено кътче от природата във вашият дом или офис."
3Д ГАРДЕН ЕООД създава спокойствие и уединение със скандинавски мъх, стабилизирана и естествена растителност.

4. "FineArc" - Терариуми Растеж, Eunoia и Boketto, стъклени домове за орхидеи - Metonoia и Marina, голяма терариумна лампа Eunoia и мини оранжерия Hexagongoton. Всеки един от обектите е с име, което символизира различно послание. Например Eunoia означава приятелски настроен и желаещ да помогне, добра воля. Metonoia е промяна в начина на живот и мислене, а Marina е усещането за морски бриз и вятъра в платната.

5. "Minigarden България" - Гама от продукти и интегрирани решения за зелени площи в градска среда. Уникалната модулна система, дизайн и технология я правят идеална за интериорни и екстериорни проекти от вертикални зелени стени във всякакви форми и размери. В съчетание със системата за капково напояване осигуряват ефективно и удобно решения, което позволява по-голям успех за всеки тип архитектурен проект или инсталация.

6. "Artemisia" - Цветни съвети за по-зелен живот!
Artemisia предлага богато разнообразие от редки видове интериорна растителност. Ще можете да ги откриете на изложението на 13.06

6. "Cactus-online" - Един от най-големите магазини за кактуси и сукуленти. Ще можете да ги откриете на изложението на 11.06 & 12.06

7. "Обича ме, не ме обича" - Саксийни цветя и картини от скандинавски мъх, орхидеи, сукуленти, тиландсии, въздушни тиландсии, кактуси. Подарете не просто букет, а емоция.

Ела в Сердика Център от 11 до 13 юни, от 12:00 до 20:00 часа и отнеси у дома красотата на природата. Входът за всички посетители е свободен!

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

В момента

Очаквайте скоро
"

Предстоящи

Срещни героите !

Срещни героите !

Срещни ги отблизо и играй за екшън награди!