Събития

Събития

Събития

Събития

С пазаруването идва и почивката,

Пазарувай за над 50 лева в периода 2 - 31 август в Сердика Център и ще получиш възможност за още една вълнуваща ваканция това лято.

Регистрирай своята касова бележка на Бюро Информация и може да спечелиш СПА почивка за двама в Midalidare Hotel & SPA или ваканция с чисто нов кемпер, осигурен от Camperissimo.

Всяка регистация ти дава по-голям шанс да ти подарим мечтаната почивка. 


Midalidare Hotel & SPA предлагат 5 нощувки за двама във VIP апартамент. По време на престоя си ще можеш да се отдадеш на СПА продедури - джакузи, финланска сауна, инфраред сауна, хидромасажиращи столове и други. Ще имаш възможността да посетиш по-голямата винарна Мидалидаре Естейт в с. Могилово. Винения тур ще те преведе "По пътя на виното", който ще ти разкаже в детайли технологията на производство на виното на Мидалидаре Естейт. След това ще можеш да се възползваш от обиколка на музея на виното,а в края на разходката ще има и забавен куиз за знанията, които си придобил по време на разходката. 

A ако си с приключенски дух и искаш да имаш свободата да пътуваш и сам да избираш кое място да посетиш можеш да участваш за наградата предоставена на Camperissimo*. Можеш да спечелиш 7-дневно пътуване с луксозен кемпер, в който ще откриеш всички необходими удобства за пълноценен престой. 
*Печелившият ще трябва да заплати депозит в размер на 2000 лв. към Мобистор БГ ЕООД, с когото ще сключи Договор за наем на кемпера. Наградата може да се ползва до 30.10.21г или при усложнения поради пандемията от  Covid-19, срокът може да бъде удължен, според възможностите уговорени с Мобистор БГ ЕООД.


Почивка в Midalidare Hotel & SPA - печели Х.Периолска
Пътуване с луксозен кемпер предоставен от Camperissimo - печели В.Щерев


Официални правила

В момента

Предстоящи

Високосен GIVEAWAY

Високосен GIVEAWAY

Високосен GIVEAWAY във Facebook страницата на Сердика Център Спечели ваучер за Сердика Център! Харесай страницата на Сердика Център. Харесай конкретния пост за 29 февруари. Изпиши в коментар под поста продължение на изречението - "Бонус денят 29 февруари...