Събития

Събития

Събития

Събития

С пазаруването идва и почивката,

Пазарувай за над 50 лева в периода 2 - 31 август в Сердика Център и ще получиш възможност за още една вълнуваща ваканция това лято.

Регистрирай своята касова бележка на Бюро Информация и може да спечелиш СПА почивка за двама в Midalidare Hotel & SPA или ваканция с чисто нов кемпер, осигурен от Camperissimo.

Всяка регистация ти дава по-голям шанс да ти подарим мечтаната почивка. 


Midalidare Hotel & SPA предлагат 5 нощувки за двама във VIP апартамент. По време на престоя си ще можеш да се отдадеш на СПА продедури - джакузи, финланска сауна, инфраред сауна, хидромасажиращи столове и други. Ще имаш възможността да посетиш по-голямата винарна Мидалидаре Естейт в с. Могилово. Винения тур ще те преведе "По пътя на виното", който ще ти разкаже в детайли технологията на производство на виното на Мидалидаре Естейт. След това ще можеш да се възползваш от обиколка на музея на виното,а в края на разходката ще има и забавен куиз за знанията, които си придобил по време на разходката. 

A ако си с приключенски дух и искаш да имаш свободата да пътуваш и сам да избираш кое място да посетиш можеш да участваш за наградата предоставена на Camperissimo*. Можеш да спечелиш 7-дневно пътуване с луксозен кемпер, в който ще откриеш всички необходими удобства за пълноценен престой. 
*Печелившият ще трябва да заплати депозит в размер на 2000 лв. към Мобистор БГ ЕООД, с когото ще сключи Договор за наем на кемпера. Наградата може да се ползва до 30.10.21г или при усложнения поради пандемията от  Covid-19, срокът може да бъде удължен, според възможностите уговорени с Мобистор БГ ЕООД.


Почивка в Midalidare Hotel & SPA - печели Х.Периолска
Пътуване с луксозен кемпер предоставен от Camperissimo - печели В.Щерев


Официални правила

В момента

Влез в клуба - SPOT

Влез в клуба - SPOT

Свали новото мобилно приложение с програма за отстъпки и подаръци

Големи Игри за Малки Герои

Големи Игри за Малки Герои

През месец септември те очакват безброй работилнички. Ще работим с дървени клечки, дантела и копчета.Ще играем с обръчи, въжета, ластици, стъклени топчета и конуси. Имаме и не се сърди човече.Очакваме те всяка събота и неделя, пред магазин...

Предстоящи

Очаквайте скоро
"