Събития

Събития

Събития

Събития

Към Facebook събитието

Изложение за устойчив начин на живот в Сердика Център!

Кога? Ела в Serdika Center от 27 до 29 август, между 12:00 до 20:00 часа.

! Вход свободен !

Накратко:

  • Ще се запознаеш с едни от най-интересните бг изложители и техните решения, концепции и продукти за устойчив начин на живот
  • Ще ти покажем практиките на кръговата икономика, “fair trade” концепцията за бизнес и добро обслужване.
  • Ще ти покажем нагледни примери за устойчивост в дизайна - много интересни поп-ъп зони и специални инсталации
  • Приготвили сме ти специална селекция аксесоари от био материали, както и внимателно подбрани вещи за бита за многократна употреба от рециклирани материали. 


Събитието се реализира в партньорство със:
СКЛАДА
Благодарение на тях, пространството ще бъде аранжирано по красив начин с изцяло устойчиви произведения на екосъобразния дизайн. Всички мебели, които ще ползваме за изложението, са изработени от рециклирани материали и са с устойчив и минималистичен дизайн.

Kashon.bg
Приятелите ни от Kashon.bg ще допринесат за атмосферата, като предоставят всичко необходимо за детски кът за рисуване. 

Нашите изложители: 

Happy days

Happy Days е официалният дистрибутор за България на брандовете Londji и Little Dutch. Всичко, до което се докосват децата, е важно, затова голяма част от играчките им са направени от 100% рециклирани материали и натурални багрила. Това учи мъниците на любов към природата. 

I/tems

Ароматни свещи с парфюмни композиции, разработени в Грас, Франция, от парфюмерийна къща, съществуваща по устойчив начин от 1779 година.

Motoretta

Представи си Италия през 60-те! В тази романтична атмосфера ни пренасят електрическите скутери Motoretta, които вече пета година красят българските улици. Зад елегантната фасада на скутерите се крие бързина, мощност и до 100 км. пробег с едно зареждане. Ако си от тези динамични градски хора, за които придвижването е приключение, а мисълта за планетата-задължение, Motoretta е точно за теб.

N8

Мисията на N8 design shop е да бъде близо до своите клиенти и да им разказва за света на дизайна приятелски и непринудено. Добрият дизайн е тяхна страст. No8 е място за интересни подаръци и идеи за дома. Те ще ни покажат предмети на талантливи дизайнери от цял свят.

Plastic Free Life

Устойчива козметика и всичко необходимо за дома без пластмаса, тестове върху животни и съставки от животински произход. 

Shulka

Shulka e ново поколение български кърпи с изчистен дизайн, направени от 100% памук. Подходящи са за всеки пол и възраст, включително и за най-малките и за тези от нас с по-нежна и чувствителна кожа.

Buenas Ondas

Магазин за подаръци ''Buenas Ondas'' е място за реализирани идеи! Името на испански означава: приятно предчувствие, нещо хубаво, което съвсем скоро ще се случи. Селекцията им е обвързана с качествени материали и практиката на кръгова икономика, “fair trade” концепцията за бизнес и доброто обслужване. Те ще представят дизайнерски тениски от био памук, бутилки за многократна употреба, дизайнерски чанти и несесери за многократна употреба, аксесоари за дома, произведени от рециклируеми или естествени материали.

Duka

DUKA e шведска марка, която вече над 100 години успешно разработва и предлага продукти за кухнята и дома, като съчетава съвременните тенденции и новости с класическия изчистен скандинавски стил.

Yoco Cosmetics

Те създават продукти, които следват философията за нулевия отпадък и всички принципи, които стоят зад нея. Изцяло органична козметика, в която всяка съставка е прецизно съчетана. Много от продуктите им са съпроводени и със сертификат за био произход. 

Zero wave

Zero Wave са крекери, произведени от продукт, който бива изхвърлян в 95% от случаите след производството на бира, а именно остатъчния малц с официалното си наименование - Brewer's Spent Grain.
Продуктът е изцяло направен с натурални продукти на българския производители като няма абсолютно никакви добавени подобрители, консерванти или стабилизатори. Опаковката е от крафт рециклирана хартия.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. 

#safeshopping

В момента

Предстоящи

Високосен GIVEAWAY

Високосен GIVEAWAY

Високосен GIVEAWAY във Facebook страницата на Сердика Център Спечели ваучер за Сердика Център! Харесай страницата на Сердика Център. Харесай конкретния пост за 29 февруари. Изпиши в коментар под поста продължение на изречението - "Бонус денят 29 февруари...