Събития

Събития

Събития

Събития

Вълшебната гора на артистите

Да бъде Коледа! Този сезон Сердика Център се превръща във вълшебна гора с пет арт елхи - инсталации, изработени от петима популярни и интересни български артисти. 
На място при нас от 1 до 23 декември ще можете да разгледате и да се снимате с творенията: 

Елха "Предай нататък" - символ на иновативната коледна украса, която запазва традицията, но има и модерен прочит - с автори Николина Колева и Боряна Стойчева 
"Механична флора" - абстрактно коледно дърво, създадено от човек и произведено от машини, с идеята да спекулира с тнденциите за механизираното бъдеще на човека. Автор: Наталия Йорданова
Елхата "All i want for Christmas is you" с автор Ясен Згуровски е коледно въплъщение на детските рисунки с присъщата за тях носталгичност, наивност и чаровна естетика. 
Коледното дръвче "Пискюл" на Николай Божинов е интерпретация на идеята за древната и сакрална история на пискюла като символ на различните култури. 
Елхата "Куб" на Ирина Томова е вдъхновена от блясъка и студенината на Коледа и е решена в естетиката на метала и светлината, затворени в куб. 

Включете се и в нашата специална коледна игра с големи награди: 
Разгледайте, снимайте се и научете повече за всички арт инсталации на място в Сердика Център.
Съберете в специалната ни книжка печати от всички 5 локации, покажете я на Бюро Информация и се регистрирайте - за шанса да спечелите от шестте  невероятни подаръка, избрани от най-известните инфлуенсъри за вас в магазините в Сердика Център. 

Ако пазарувате на стойност над 50 лв. и покажете касовите бележки на Бюро Информация, ще можете да участвате и за голямата коледна награда - почивка за двама до недалечна Гърция в луксозния хотел Ekies All Senses Resort

Победители от лотарията са: 
Х.Матева; В.Памукчиев; Т.Дончев; П.Лалева; С.Александров; З.Стоянова; И.Илчев

Коледни услуги 
И тази година за Ваше удобство в Сердика Център ще откриете традиционни коледни услуги:
Коледни помощници - те ще Ви упътят, разкажат за всички коледни активности и ще Ви помагат с покупките 
Щанд за опаковане на коледни подаръци - безплатно 
Коледен портрет 
- комплимент от Сердика Център

Официални правила

В момента

Коледа в Сердика Център

Коледа в Сердика Център

И тази година Сердика Център е твоето място за коледен шопинг, пълно с подаръци, празнично настроение и изненади за малки и големи!   

Предстоящи

Mish Mash Коледен Маркет

Mish Mash Коледен Маркет

Имаме удоволствието да ви поканим на Коледен маркет на 8-ми, 9-ти и 10-ти декември!