Събития

Събития

Събития

Събития

Чуй гласа ми

Ноември събира две важни теми в себе си: борбата с насилието над жени и грижата за мъжкото здраве. Между тях има неразривна връзка – тънка, но пълна с логика. Грижата за менталното здраве при мъжете е директна превенция на домашното насилие. Гласът на мъжете има силата да счупи стигмата за мъжкото ментално здраве и всички заблуди покрай него с примери и съвети. А когато този глас идва от популярни личности, повече хора са склонни да се вслушат.
Фотоизложбата „Чуй гласа ми“ представи портретите на седем популярни българи, придружени от истинските им гласове. Творбите са дело на легендарния фотограф Павел Червенков.
Пред обектива му смело застанаха журналистът Георги Тошев, поетът Илиян Любомиров, рапърът Матю Стоянов Жлъч, музикантът Свилен Ноев от Остава, актьорът Христо Мутафчиев, олимпийската легенда Йордан Йовчев и художникът Станислав Трифонов Nasimo, за да докажат, че мъжете са силни и тогава, когато се осмелят да покажат слабост.

В момента

GIVEAWAY Vouchers - спечели два ваучера по 50 лв.

GIVEAWAY Vouchers - спечели два ваучера по 50 лв.

Шопингът е изживяване, което би споделил с най-добрия си приятел Аз не само ще го споделя с теб, но ще ти дам възможността да го умножиш по 2! Раздавам 2 ваучера на стойност 50 лева, които...

На зелена мисия - еко детски работилнички

На зелена мисия - еко детски работилнички

Най-добрите приятели разбират за интересните събития за твоето дете преди теб! Ето защо ти споделям, че месец април идва с поредица от запомнящи се приключения за всяко семейство  Ето какво ви очаква: 06.04 - изработване и декориране на...

Предстоящи

Очаквайте скоро
"