Събития
Събития

Детска лаборатория в Сердика Център през февруари

Развлекателните уикенди за малчуганите в Сердика Център продължават. Всеки почивен ден от 11:00 часа.

Този месец събитията са обединени от темата “Забавна лаборатория”, която ще увлече децата с научни и творчески занимания. 

Очакват те цели две гостувания на ДНК научен клас, нови знания за света и забавни експерименти! В останалите дни ще откриеш и работилници за слайм, летящи пеперуди и още много други.

А ето и пълната програма*:

3 февруари, събота

Работилница “Пеперуда” - Ще изработим движещи се пеперуди с помощта на медна тел. хартия, магнит и батерия.


4 февруари, неделя

Работилница “Вулкан”


10 февруари, събота

Експерименти с ДНК научен клас
Магия или Наука?

Повярвайте в магията и разберете науката, която се крие зад нея. ДНК - Детски Научен Клас са готови за още повече чудеса, които ще се развихрят пред очите Ви: левитираща вода, изчезващо в пламъци въженце, антигравитационно яйце, пееща пипета, ходене по плаващи пясъци и други невероятни и на пръв поглед оспорващи правилата на науката демонстрации. Заповядайте, за да посвирим заедно на пипетки и да пробвате дали ще потънете в нашето Ненютоново блато. 


11 февруари, неделя 

Ще слеем две изображения в едно, като изработим малка хартиена играчка с дръжка в актуалната романтична тематика на месеца.


17 февруари, събота
Работилница "Лава лампа"

18 февруари, неделя

Експерименти с ДНК научен клас

Готови ли сте да се наелектризирате? Ще търкаме и залепяме балони, ще караме стиропорени топчета да танцуват. Ще усвоим "силата", с която ще привличаме и отблъскване балони, ще левитираме пликчета и разбира се, ще произведем истински светкавици, някои от които ще можем да пипнем, и ще накараме различни газове да светят с помощта единствено на плазмена топка.


24 февруари, събота 

Слайм работилница


25 февруари, неделя

Слайм работилница

Вход свободен

Очакваме ви, деца и родители!

*Сердика Център си запазва правото да прави промени в програмата. Посещенията на събитията ни са безплатни, без предварителна резервация, но с ограничен капацитет.

 

В момента

GIVEAWAY Vouchers - спечели два ваучера по 50 лв.

GIVEAWAY Vouchers - спечели два ваучера по 50 лв.

Шопингът е изживяване, което би споделил с най-добрия си приятел Аз не само ще го споделя с теб, но ще ти дам възможността да го умножиш по 2! Раздавам 2 ваучера на стойност 50 лева, които...

На зелена мисия - еко детски работилнички

На зелена мисия - еко детски работилнички

Най-добрите приятели разбират за интересните събития за твоето дете преди теб! Ето защо ти споделям, че месец април идва с поредица от запомнящи се приключения за всяко семейство  Ето какво ви очаква: 06.04 - изработване и декориране на...

Предстоящи

Очаквайте скоро
"