OLA Taste of MED

OLA Taste of MED

Ние от OLA обичаме храната. Фенове сме на вкусната лазаня, приготвена с прясна паста, крехкото месо и свежите салати, овкусени с ароматен зехтини подправки от градината.

Ние от OLA обичаме храната. Фенове сме на вкусната лазаня, приготвена с прясна паста, крехкото месо и свежите салати, овкусени с ароматен зехтини подправки от градината.

Знаем, че хапването в мола не винаги е лесна задача, особено ако искаш да спестиш време, но и да се храниш здравословно. Определено нашата страст не са бургерите, замразените пици и сандвичи, затова и всяка сутрин може да видите готвачите на OLA да приготвят на място менюто за деня.

Избрахме средиземноморската кухня, защото е не само наистина полезна, но и защото комбинира храна богата на вкусове, аромати и настроение.

Обичаме да експериментираме и непрестанно допълваме рецептурника си с нови вкусни предложения.

Любителите на различните видове диети могат да открият при нас безмесни ястия и предложения без глутен и млечни продукти.

Стремим се да подкрепяме локалното производство и когато сезона позволява зареждаме продукти от българските градини, които стават главни действащи лица в сезонните ни предложения.

Знаем, че не всеки се храни еднакво, затова всички наши ястия се предлагат на грамаж, според апетита, а не на порции. Не сме почитатели на ненужното изхвърляне на храна и вярваме, че осъзнатото хранене ни прави по-здрави и добри.

Знаем, че добрата храна върви най-добре с качествено и приветливо обслужване и работим усърдно похапването при нас да е приятно преживяване.

Заповядайте на място в обекта ни в Serdika Center!
Работно време: от 11:00 до 20:00

Контакти