Ginger Layout

Ginger Layout

Уважаеми клиенти, детския кът в ресторант Ginger Layout е абсолютно БЕЗПЛАТЕН за всички клиенти на ресторанта, всеки ден от понеделник до четвъртък, с работно време 12 - 21 ч.!

Уважаеми клиенти, 

Детският кът на Ginger Layout е абсолютно БЕЗПЛАТЕН за всички клиенти на ресторанта, всеки ден от понеделник до четвъртък, с работно време 12 - 21 ч.!

Насладете се на обяда или вечерята си, докато вашето дете играе безгрижно!
Нашите аниматори, ще се погрижат децата да се чувстват истински щастливи!

Обадете ни се сега:0887 99 33 99

P.S.Офертата важи и за огранизирани детски рожденни дни! 
*Ginger Layout следва всички препоръки и предписания за безопасност на Министерството на здравеопазването! Заповядайте при нас, забавлявайте се с нас!


Новооткритият Ginger Layout в Сердика Център:

Разполага с 330 места, като 110 от тях са отделени в уютна и просторна целогодишна градина.

Родителите могат да осигурят забавление за своите малчугани в детския ни кът, който е разделен на две части за най-малките от 2-6г. и 6-12г. За по-порасналите предлагаме 6 видео игри от последно поколение. Аниматорите на Ginger Layout ще се погрижат дете Ви да прекара незабравимо с нови приятели, игри и приключения! Тук нашите най-скъпи гости ще се чувстват истински щастливи!

Ginger Layout ще Ви привлече с ежедневните си менюта, подбрано и разнообразно ,,А ла карт‘‘ меню подбрано за всеки вкус, свежи сезонни салати, любими български ястия, аромат на италианска пица, най търсените бургери в града, мечтаните основни ястия и не на последно място изобилие от щастие с чинийка а именно негово величество ,,Десерта‘‘ над 10 вида сладки изкушения ви очакват.

Класически и авторски коктейли, са само част от напитките, на които може да се наслаждавате в модерна и уютна атмосфера.

Контакти