Trends
Мода

ASICS представя новите маратонки GEL-KAYANO™ 30

Trends
Мода

ASICS представя новите маратонки GEL-KAYANO™ 30

Публикувано на 18 Юли 2023

Включените нови технологии PureGEL™ и 4D GUIDANCE SYSTEM™ осигуряват стабилност и комфорт.

ASICS представя новите GEL-KAYANO™ 30, най-удобните маратонки за бягане в категория „stability”, които включват съвсем нови технологии, осигурявайки на бегачите адаптивна стабилност и безпрецедентен комфорт при всяка крачка.

ASICS се стреми да създава продукти, които предоставят най- доброто усещане, както за тялото, така и за ума.Комбинация от редовни изпитания и тестове от страна на потребителите, биомеханична наука, устойчивост и непрекъснато усъвършенстване позволява разработването на нови и иновативни продукти и технологии, включително новите маратонки GEL-KAYANO™ 30 и тяхната уникална система 4D GUIDANCE SYSTEM™.

Системата 4D GUIDANCE SYSTEM™ работи с движението на тялото, осигурявайки адаптивна стабилност и по-добра поддръжка, когато бегачите най- много се нуждаят от това. Първите три измерения- широчина, дължина и дълбочина- не са новост за маратонки от категорията „stability”. За първи път в конструирането на обувките се взима под внимание и четвъртото измерение - времето. То е новото уникалното допълнение. 4D GUIDANCE SYSTEM™ позволява на ASICS да намали времето, прекарано в свръхпронация, като резултатът е по- добра поддръжка и по-голям комфорт при бягане.

GEL-KAYANO™ 30 също така разполага с новата технология PureGEL™, която преди това беше представена в маратонките GEL-NIMBUS™ 25, осигурявайки на бегачите най- мекото приземяване до момента. PureGEL™ технологията е стратегически интегрирана в задната част на подметката, за да осигури по-добро поглъщане на удара и по-плавни преходи.

Добавянето на 20% повече от олекотената пяна FF BLAST™ PLUS ECO и увеличаването на височината на подметката с 4мм също допринасят за подобряване нивото на комфорт на GEL-KAYANO™ 30 в сравнение с предишните генерации на модела.

Роан ван дер Звет, Старши Продуктов Маркетинг Мениджър, ASICS EMEA: „Маратонките GEL-KAYANO™ вече от много години са любимец на публиката и честно казано са легенда в нашата гама продукти. Знаем за стереотипите, с които маратонките за стабилност са се сблъсквали през годините: груби, грозни и просто неудобни. Затова с радост празнуваме 30-тата годишнина на GEL-KAYANO™ с такива революционни разработки. Благодарение на уникалната дизайнерска философия на ASICS, ни се отдаде възможност да разработим маратонка, която предлага стабилността, заради която потребителите се влюбиха в серията, и да добавим комфорта, който знаем, че е толкова важен за бегачите. Стабилността наистина никога не се е усещала по-добре и с нетърпение очакваме да видим бегачи от цял свят да изпитат това с маратонките GEL-KAYANO™ 30.“

Моделът GEL-KAYANO™ 30 е наличен за мъже и жени в магазините на ASICS, както и онлайн магазини и специализирани магазини за бягане по целия свят от 1 юли 2023г.

Дали това наистина са най-удобните маратонки от категория „stability” за бягане? Удобството е субективно, затова уверете се сами. Изпробвайте най-новата иновация на ASICS и ни кажете как се чувствате, когато бягате с ASICS.