Trends
Мода

Колекция пролет- лято 2024 на Calvin Klein Jeans – модерна, чувствена и семпла

Trends
Мода

Колекция пролет- лято 2024 на Calvin Klein Jeans – модерна, чувствена и семпла

Публикувано на 25 Март 2024

За сезон пролет- лято 2024 Calvin Klein Jeans навлизат в новото царство на минимализма, където фил

ДНК-то на CK е вплетено в нишките на изчистените силуети и емблематичните деним модели на бранда от 90-те години, създавайки чувствени визии, пречупени през модерната призма.

За Calvin Klein красотата се крие в минималистичната визия. Силуетите за този сезон идват в своя най-естествен вид, прилягащи перфектно към всяка форма без да са ограничаващи.

Денимът при бранда е безпроблемно универсален. Класиките са синхронизирани с комфорта. Нови модели, нюанси и рециклирани материи взимат превес през колекцията за сезона. Дънките са по-широки и с по-права кройка, но все така в успокояващият син цвят, създавайки усещане за комфорт, но и изчистена естетическа визия без излишен шум.

При аксесоарите линиите на силуетите са изчистени и непретенциозни, а само най-необходимите детайли са добавени. Функционалността и лекотата са поставени на преден план. Цветовата палитра е монохромна и неутрална, подхождаща си на всеки стил. 

От нов деним до изискано ежедневно облекло, колекцията на Calvin Klein Jeans за сезона носи свежест при стиловете и поставя суровата автентичност на марката на фокус за новото поколение.