Trends
Мода

BSB Пролет/Лято 2024

Trends
Мода

BSB Пролет/Лято 2024

Публикувано на 28 Март 2024

Колекцията на BSB ПРОЛЕТ ЛЯТО 2024 г е свежа, динамична и много кинематографична. Този сезон, трябва да се върнем към основите и да се свържем с природата.
Вдъхновение, изненада и креативност – основите на модата – срещат нашия гръцки произход и събират наследство, занаяти и традиции от цял свят.

Ние категорично подчертаваме всеки аспект на женствеността - където сексуалността има или земно отношение, или функционален и спонтанен смесен стил. Колекцията е подчертана чрез 4 лица, като всеки представя аспект на BSB жената.

София е творчески дух, художник. Тя предпочита да носи ефирни кафтани със сложни детайли и бродерии, които са повлияни от многото й пътувания. Естествените материи в черно и бяло, с малки детайли в небесносиньо са основната цветова палитра.

Дженифър изпитва носталгия по старите дни. Тя е облечена в прости и изчистени линии, които напомнят за 90-те, като потници и забавни цветни ивици. Цветовете са смели, с корал, зелено и азалия, които имат огромен интерес.

Сърцето на Евелин принадлежи на рокендрола. Тя обича да носи всякакъв вид деним, строги блейзъри и искрящи детайли. Тя има много секси поведение. Нюанси на син деним, заедно с черно и златно са това, което създава тази глем рок естетика.

Chloeisone с природата. Тя обича да изследва на открито, облечена в удобни памучни или ленени тъкани. Карго джобовете й помагат да събере всички дреболии, които е намерила в своите проучвания. Цветовата палитра е земна, с каки и бежови тонове, които са най-видните в нейния гардероб.

И накрая, „Togetherland“ на BSB очертава нашия ангажимент да действаме в полза на настоящето и бъдещето поколения, гарантирайки дълголетието на нашата планета в един непрекъснато променящ се свят, в по-устойчива и екологично съзнателна модна екосистема.

Ние непрекъснато развиваме и адаптираме нови екологично чисти решения, без да изпускаме от поглед творческата ДНК на марката. Давайки винаги приоритет на модата и женствеността, ние безкрайно работим върху значителното намаляване на водата и химикалите, използвани в процесите на производство и боядисване, особено в колекциите от деним.

Най-добрият момент за действие... винаги е СЕГА