Пазарувай безопасно
Пазарувай безопасно

Уважаеми клиенти,


Във връзка със Заповед РД-01-856/ 19.10.2021 на Министъра на здравеопазването, бихме искали да Ви уведомим, че от 21.10.2021 г. на територията на Сердика Център се допускат посетители, които притежават „Зелен сертификат“ за:
- завършен цикъл на ваксинация;
- преболедуване на COVID-19 според условията;
- отрицателен PCR тест, направен до 72 часа преди влизане в търговския център, или отрицателен антигенен тест, направен до 48 часа преди влизане в търговския център;

За Ваше удобство - пред Централния вход на Сердика Център е отворен мобилен пункт на лаборатория, оторизирана да извършва тестване за COVID-19, където можете да направите своето изследване, ако такова Ви е необходимо, непосредствено преди влизане в търговския център.

Всички входове на Сердика Център остават отворени - с изключение на входовете на ниво -2 под магазини Reserved и Хиполенд.

Напомняме Ви, че здравето и сигурността на нашите посетители са на първо място за нас и ще продължим да полагаме всички грижи за Вашето спокойно и безопасно пазаруване.

Предварително Ви благодарим, че спазвате всички противоепидемични мерки!


Безопасността на нашите клиенти е наш приоритет! Виж всички мерки, които сме предприели за твоето безопасно пазаруване #safeshopping

Пазарувай сигурно
Пазарувай отговорно